Gull og sølv ETFer

Innholdsfortegnelse:

Gull og sølv ETFer
Gull og sølv ETFer

Video: Gull og sølv ETFer

Video: Gull og sølv ETFer
Video: Dogs v Cats (Full Episode) | Cesar Millan: Better Human Better Dog 2023, Desember
Anonim

Dagens emne er å lage et gyldent reiregg.

Phil i Lakewood, Colorado sendte meg e-post med dette spørsmålet:

Jeg lyttet til arkivene dine og i episode 46 nevnte du at gevinster på gull ETF-aksjer holdt i mer enn et år ville bli beskattet ved høyere samleobjekter på 28% i stedet for den langsiktige kapitalgevinsten på 15%. Hva ville skje hvis jeg solgte alle mine ETF-aksjer i min tradisjonelle IRA etter å ha holdt i 11 måneder, brukt inntektene til å kjøpe en annen aksje, så solgte det og roterte tilbake til ETFer? Ville jeg bli beskattet til lavere pris?

Flott spørsmål! Svaret på dette spørsmålet er ikke så greit som du kanskje tror først. Faktisk, å finne et svar på dette spørsmålet var litt av en wild goose jakten!

Gull og sølv ETF er skattlagt som samleobjekter

IRS anser å eie fysisk gull eller sølv, inkludert aksjer i børsnoterte fond (ETF) som holder gull eller sølv for deg, for å være det samme som å eie en samleobjekt. Og du har rett, Phil: Den langsiktige kapitalgevinsten på samleobjekter er 28%, ikke den 15% som gjelder for aksjer og andre investeringer, noe som er veldig uheldig. Kortsiktig kapitalgevinster for gull eller sølv ETF-aksjer er det samme som for andre investeringer: din ordinære skattesats. Disse skattesatsene gjelder for aksjer holdt utenfor skattefordelte konto.

Men hva er scoop når det gjelder å eie gull eller sølv ETF aksjer i en IRA?

Samleobjekter er ikke tillatt i en IRA

Selv om du kan eie nesten alle typer eiendeler i en IRA, forbyder IRS å eie samleobjekter i en IRA, inkludert metaller og mynter, bortsett fra visse typer bullion og enkelte mynter myntet av US Treasury. Ifølge IRS Publication 590, "Hvis en IRA investerer i samleobjekter, anses beløpet som investert i investert år." Kontoieren må betale en 10% straff på beløpet som er investert i en samleobjekt, siden det ville bli ansett som en tidlig tilbaketrekking. Au! Dette gjør at det høres ut som å eide ETFer i edelt metall i en IRA, er ikke en god ide.

Men er gull og sølv ETF aksjer holdt i en IRA egentlig anses å være samleobjekter?

Nå tror du svaret ville være ja. Tross alt regnes de som samleobjekter når du kjøper dem i en vanlig meglerkonto. Men svaret er virkelig overraskende!

Du kan eie gull og sølv ETFer i en IRA

IRS har gjort et unntak for gull og sølv ETFer holdt i en IRA. Den 10. august 2007 besluttet IRS privat at ETFs aksjer i form av en tillit som speiler prisen på fysisk gull og sølv utgjør ikke et oppkjøp av en samleobjekt hvis de er anskaffet i en IRA. Som et resultat, anser IRS ikke penger investert i aksjer av gull og sølv ETFer innenfor en IRA for å være en distribusjon gjenstand for en tidlig uttak straff. (1)

Dette er virkelig gode nyheter fordi det betyr: (1) du kan holde aksjer av gull og sølv ETFer i en IRA, (2) pengene du har investert i gull eller sølv ETFer i en IRA, vil ikke bli vurdert som en tidlig tilbaketrekking, og (3) du vil ikke bli gjenstand for 28% langsiktig skattesats på samleobjekter på disse aksjene. Så det er ingen grunn (minst på dette tidspunktet) å bekymre seg for hvordan man kan unngå samleobjektets skattesats når man holder gull eller sølv ETF-aksjer i en IRA. Det gjelder ikke.

Så her ønsker Phil og alle et redeegg som er gyldent. Dagens Bokvinner I dag gir jeg bort en kopi av The ABCs of Gold Investering til Phil for å spørre et så stort spørsmål. Gratulerer, Phil, og vær sikker på å sjekke din e-post for instruksjoner! Cha-ching! Det er alt for nå, høflighet av Money Girl, din guide til et rikere liv. Som alltid er alles situasjon annerledes, så sørg for å konsultere en skatte- eller finansrådgiver før du tar viktige økonomiske beslutninger. Denne podcasten er kun til utdanningsformål og er ikke ment å være en erstatning for å søke personlig, faglig rådgivning. Send dine spørsmål eller kommentarer til [email protected]. Og når du har et gratis øyeblikk, vil jeg virkelig sette pris på det hvis du har skrevet en anmeldelse på iTunes. Takk for at du lyttet! (1) "[T] kjøp av aksjer i Tillit T ved en individuell pensjonskonto eller en individuelt rettet konto opprettholdt under en plan kvalifisert i henhold til § 401 a), vil ikke utgjøre kjøp av en samleobligasjon innenfor betydningen av kodenes § 408 (m), og dermed vil den individuelle pensjonskonto eller individuelt rettede konto som eier aksjer i Trust T, ikke bli behandlet som en fordel etter § 408 (m) (1) i koden ved dyd av å eie slike aksjer. "[IRS Private Letter Rulings 200732026 og 200732027, 10 august 2007] Relaterte lenker:

  • IRS Private Letter Ruling (Gull) 200732026, 10. august 2007
  • IRS Private Letter Ruling (Silver) 200732027, 10. august 2007 IRS Publication 590, IRAs

Bilde med tillatelse til Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: