Gå kupong galt

Innholdsfortegnelse:

Gå kupong galt
Gå kupong galt

Video: Gå kupong galt

Video: Gå kupong galt
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Desember
Anonim

I dagens show skal jeg dele tips om hvordan du sparer store penger med kuponger!

Finn din inspirasjon

Selv om jeg elsker ideen om å spare penger med kuponger, har jeg aldri vært en stor kupongklipper. Hvis jeg fant en god kupong tidligere, ville det uunngåelig ikke gjøre det til matbutikken med meg når jeg trengte det i kassen. Men i det siste har jeg hørt et par fantastiske historier om folk som kjøpte over $ 200 verdt dagligvarer for noe som $ 10 ved hjelp av kuponger! Så jeg gjorde litt forskning for å finne ut hvordan disse store besparelsene faktisk er oppnådd.

Råd for å komme i gang Couponing

Bruke kuponger til hverdagskostnader tar tid og engasjement, men kan virkelig være verdt innsatsen hvis du oppretter et brukervennlig system. De fleste som finner suksess med kuponger, deler noen vanlige råd til nybegynnere som meg:

Bli organisert. Hvis du ikke vet hvilke kuponger du har, vil du sikkert aldri bruke dem, ikke sant? Vurder å kjøpe en kupong arrangør. Eller du kan bruke en trekkspillfil, en 3-ring bindemiddel med klare ermer, eller til og med konvolutter i en skoboks. Uansett hvilken innleveringsmetode, må du merke din arrangør med produktkategorier som du skal samle inn. Her er en foreslått liste over 15 vanlige shoppingkategorier:

 • Kjøtt
 • Dairy
 • Sauser og smaksprøver
 • Hermetikk
 • Crackers & Cookies
 • Pasta og ris
 • Brød
 • Fryst mat
 • Baking ingredienser
 • Frokostmat
 • snacks
 • drikkevarer
 • Personlig pleie
 • Baby mat og rekvisita
 • Husholdningsartikler

Gjør det enkelt. En av de beste tipsene jeg fant var å sortere kuponger i kategorier som du ville finne gruppert sammen i matbutikken. Så hvis du alltid går til en bestemt butikk, og handler den fra venstre til høyre, kan du for eksempel legge merke til produktkategorier du finner når du beveger deg gjennom butikken. Ta med kupongene med deg i denne rekkefølgen.

Vær proaktiv i søket ditt. Å finne kuponger har blitt mye lettere i vår alder av informasjon. Søndagspapirer og butikkpapirer er fortsatt en fin måte å finne dem på, men begrenser deg ikke til bare de kildene.

Skrive ut ut kuponger fra de mange nettstedene som tilbyr dem. Sjekk ut coupons.com, smartsource.com, coolsavings.com, shopathome.com, couponalbum.com, entirelycoupons.com og bradsdeals.com, for bare å nevne noen. Det er enda et nettsted for organiske kuponger kalt organiccoupons.com.

Og hvorfor ikke gå rett til produsenten for å spare? Hvis du er merkevare lojal, kan du besøke selskapets nettside for å se hva de tilbyr. Du kan kanskje registrere deg for en adresseliste som vil sende deg kuponger.

Hold deg oppdatert. Sett til side noen få minutter hver uke for å kaste bort alle utløpte kuponger. Eller hvis du handler regelmessig, rens filen før du går. Vurder å sette kuponger i henhold til deres utløpsdato innenfor hver av produktkategorier.

Forbered deg på å handle. Når du lager din dagligvareliste, skriv den på en konvolutt. Sett deretter de tilsvarende kupongene du vil bruke for de elementene inni. Når du kommer til sjekklinjen, kan du umiddelbart sende dem til kontorist.

Pile On the Savings

Jeg har funnet ut at kupongens hellige gral er lagbesparelser. Dette betyr at du bruker en kupong for et element som allerede er til salgs. Mange butikker lar deg doble opp slik. Og når det gjelder dobling, vil noen butikker til og med fordoble verdien av kuponger hele tiden eller på bestemte dager.

Flere tips

Her er noen flere tips å vurdere for maksimale besparelser:

Aldri kaste bort kutting eller utskrift av kuponger for varer du ikke kjøper.

Ikke bruk penger på noe som du egentlig ikke trenger bare fordi du har en killer kupong.

Når du handler, vær på utkikk etter kupongcaddies på butikkhyllene.

Kjenn dine kuponger for merkevareprodukter kan fortsatt være dyrere enn en generisk som passer deg bra.

Hold en liste over elementene du ofte kjøper og deres faste priser. Dette vil hjelpe deg når du finner en veldig god avtale.

Hvis du har lagringsplass og fryserom, kjøp i bulk.

Hvis du handler regelmessig hos en bestemt butikk, spør hva deres policy gjelder for utløpte kuponger. Jeg har hørt at noen butikker vil ære alle kuponger selv etter utløpsdato!

administrative

Har den økonomiske nedsmeltingen forlatt deg med en verden av spørsmål? På LivePerson.com kan du chatte live online med tusenvis av eksperter som har svarene som har betydning. Nå.

Eiendom; fond og investeringer; 401ks; karriereendring og rådgivning; fortsette å skrive; entreprenørskap, oppstart og kapitalforhøyelse regnskap; foreclosures og gjeld rådgivning.

Jeg er glad du lytter. Hvis du ikke har tatt Money Girl-undersøkelsen enda, vennligst gå til moneygirl.quickanddirtytips.com. Du finner koblingen på venstre sidefelt. Det er en veldig kort undersøkelse laget for å hjelpe meg med å forbedre showet og forstå hvilke økonomiske emner som er viktigst for deg. Du er også velkommen til å sende meg e-post med dine spørsmål eller vise emneforslag. Adressen er [email protected].

Chi-Ching, det er alt for nå, høflighet av Money Girl, din guide til et rikere liv.

Bilde med tillatelse til Shutterstock

Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: