Å bli gift: Hvordan påvirker det økonomien din?

Innholdsfortegnelse:

Å bli gift: Hvordan påvirker det økonomien din?
Å bli gift: Hvordan påvirker det økonomien din?

Video: Å bli gift: Hvordan påvirker det økonomien din?

Video: Å bli gift: Hvordan påvirker det økonomien din?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Desember
Anonim

Å bli gift er en av de viktigste beslutningene du noensinne vil gjøre. Ikke bare velger du den riktige partneren som er kritisk for din lykke, men sier, "Jeg gjør" påvirker også ditt økonomiske liv på måter du kanskje ikke skjønner.

En podcast-lytter som heter Britt skriver:

Kjæresten min og jeg er i midten av tjueårene og prøver å bestemme om vi blir gift, vil hjelpe eller skade oss økonomisk. Vi har ingen barn eller andre avhengige, tjener ikke mye penger, og kjæresten min er fortsatt på college. Jeg har hørt motstridende opplysninger fra venner om hvordan å gifte seg, vil påvirke våre skatter og kjæresten min er berettiget til økonomisk hjelp. Hvordan ville knytte knuten påvirke vår økonomiske situasjon?

Hvordan påvirker ekteskapet økonomisk støtte fra elevene?

Har du noen gang lurt på hva "antebellum" egentlig betyr? Hvem kom opp med ordet "quixotic" uansett? Sett en "kibosh" på alle dine ordblandinger og sjekk ut Grammatikk jente 101 ord hver videregående skole trenger å vite. Full av ofte brukte ord som ser ut til å pop-up overalt, vil du kunne få vokabularet ditt til å snuse! Den er tilgjengelig for nedlasting på Amazon, Barnes & Noble og iTunes.

Få mer penger jente!

Husk å sjekke ut det store arkivet med artikler og podcaster her. Også, registrer deg for gratis Money Girl Newsletter og koble med meg på Facebook, Twitter, eller på Money Girl Personal Finance Group på LinkedIn. Abonnere på Money Girl podcast på iTunes er enkelt, gratis, og den beste måten å få hver ny ukentlig episode øyeblikket det er utgitt på nettet! Du kan sende penger spørsmål via sosiale medier eller email meg på [email protected].

Flere ressurser:

Slik bestemmer du din avhengighetsstatus for økonomisk hjelp Forventet familiebidrag (EFC) Kalkulator Gratis søknad om føderal studenthjelp (FAFSA) Estimere kvalifiseringen din for føderal studiestøtte Skatteincitamenter for utdannelsesrelaterte utgifter IRS-publikasjon 501: Unntak, standardavdrag og arkiveringsinformasjon IRS-publikasjon 555: Fellesskapets eiendom

Stresset Par bilde med glede av Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: