Få ut av kredittkort gjeld eller spare-som er bedre?

Innholdsfortegnelse:

Få ut av kredittkort gjeld eller spare-som er bedre?
Få ut av kredittkort gjeld eller spare-som er bedre?

Video: Få ut av kredittkort gjeld eller spare-som er bedre?

Video: Få ut av kredittkort gjeld eller spare-som er bedre?
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2023, Desember
Anonim
En leser med navnet Cierra spør:
En leser med navnet Cierra spør:

"Jeg vil virkelig komme ut av gjeld, men jeg vet også at jeg skal spare penger. Er det bedre for meg å betale ut et maksimalt kredittkort eller å bygge opp mine besparelser?" Sponsor: Audible.com, Internettets ledende leverandør av lydbøker med over 100 000 nedlastbare titler på tvers av alle typer litteratur, inkludert fiksjon, fiksjon og tidsskrifter. For en gratis lydbok av ditt valg, gå til Audiblepodcast.com/moneygirl.

Enten det er bedre å komme seg ut av gjeld eller spare penger er et spørsmål som de fleste av oss har slitt med. Det er som å spørre om det er bedre å trene eller spise riktig. Vi trenger faktisk å gjøre begge deler, men vi har ikke alltid nok penger, tid eller motivasjon.

Så hvordan vet du hvilket alternativ som vil få mest mulig ut av pengene dine når du må velge mellom å bli kvitt kredittkortgjeld og spare? Jeg diskuterer hvert valg, så du vet hva som er best for din økonomiske situasjon og gir deg en handlingsplan å følge.

Klikk her for å abonnere på den ukentlige Money Girl audio podcast-det er gratis!

Fordeler med å komme seg ut av gjeld

For å lære om hvordan du sparer penger og bygger rikdom, få en kopi av boken min Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Det forteller deg hva du trenger å vite om penger, uten å legge deg ned med det du ikke gjør. Den er tilgjengelig i favorittbokhandelen din i print eller som en e-bok for Kindle, Nook, iPad, PC, Mac eller smarttelefon. Du kan til og med laste ned 2 gratis bokkapitler på SmartMovesToGrowRich.com! Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: