Få organisert for skattetid

Innholdsfortegnelse:

Få organisert for skattetid
Få organisert for skattetid

Video: Få organisert for skattetid

Video: Få organisert for skattetid
Video: Бухгалтерия NewPoint для клинингового бизнеса с Эшли Малсо 2023, Desember
Anonim
Nå har du sannsynligvis mottatt W-2s, 1099-tallet og andre skatterelaterte utsagn for 2007. Så dagens tema blir organisert for skattetid.
Nå har du sannsynligvis mottatt W-2s, 1099-tallet og andre skatterelaterte utsagn for 2007. Så dagens tema blir organisert for skattetid.

Hvis du er som de fleste, er tanken på å forberede din avkastning stressende! En av de beste måtene å tjene skatter langt mindre beskatning er å bli organisert.

Få organisert nå

Og nå er det på tide å komme i gang. Ikke legg den av til kvelden 14. aprilth! Få organisert nå, og forberede dine skatter vil være mye mindre skremmende.

En liten organisasjon går langt. Å ha et utpekt sted å sette inn skattrelaterte papirarbeid og kvitteringer, vil spare deg for hodepine og stress fordi du ikke trenger å kaste bort tid på ellevte timen, og søke etter det og gi deg en tapt W-2. Det vil også hjelpe deg med å maksimere fradrag, da det vil redusere sjansene for å misplace kvitteringer for fradragsberettigede utgifter.

Det kan også spare deg hvis du bruker en profesjonell skatteforhandler. Skatteforberedelser og CPAer belastes vanligvis per time, så jo bedre organisert papirarbeidet er, jo mer effektivt kan de forberede retur.

Du trenger et system

Å få organisert starter med å ha et sted å sette papirarbeidet ditt. Selv om du har et enkelt økonomisk liv, trenger du minst en to-skuff arkivskap for å organisere dine økonomiske dokumenter. Dette arkiveringsskapet er en engangsplassering for alle viktige finansielle papirer som bankopplysninger, boliglånsopplysninger, eiendomsskattegister, pensjonsplanerklæringer og meldinger. Sett det på et sted som gjør det lett tilgjengelig.

Og hvis du har klart å unngå å legge inn helt frem til nå, trenger du også noen forsyninger: Få en boks med manila-mapper og en boks med hengende filmapper.

Hold det enkelt

Bruk en del av arkivskapet ditt for skatter. Mærk en manila-mappe noe kreativ og fengende som "2007 Skatt." Samle sammen de skattedokumentene du har mottatt, for eksempel W-2s, 1099-tall og rentebetalinger og slipp dem i denne mappen. Hvis de er begravet på skrivebordet eller spredt på spisebordet ditt akkurat nå, må du samle dem opp og sette dem i denne mappen.

Du vil også legge inn kvitteringer for fradragsberettigede elementer som velgørende bidrag, investeringsrelaterte utgifter, medisinske utgifter og skattemessig forberedelsesprogramvare i denne mappen. Ikke glem å sette din eiendomsskattregning i mappen også. Hvis du har mange kvitteringer, legg dem i en stor konvolutt også merket noe kreativt og fengende som "2007 kvitteringer." Sett deretter konvolutten i manila-mappen. Og hvis du har kvitteringer som faller inn i ulike skattekategorier, for eksempel veldedige bidrag og utleieeiendom, bruk en egen merket konvolutt for hver kategori. En trekkspill arrangør fungerer også godt for å organisere kvitteringer i forskjellige kategorier.

Deretter merker du en av dine hengende filmapper "2007 Skatter" og legger manila-mappen "2007 Skatter" i denne hengende filmappen.

Og mens du er på det, setter du opp systemet ditt også i år. Opprett en hengende filmappe og en manila-mappe med etiketten "2008 Skatter" og legg dem i arkivskapet ditt. Nå har du et sted å sette inn skattemessig papirarbeid og kvitteringer for fradragsberettigede utgifter i år som du får dem.

Og der går du! Etter at du har gjort dette, vil du føle deg mye, mye bedre. Du vil puste litt dypere og du vil legge merke til at fuglene synger litt mer søtt. Og hvis du bruker en regnskapsfører til å forberede dine skatter, vil du oppdage at de er litt søtere også etter at du imponerer dem med ditt organiserte papirarbeid. Dagens Bokvinner I dag går gratulerer til en lytter som heter Damon. Damon vinner en kopi av Slik stopper du bekymring og begynner å leve av Dale Carnegie. Damon ble automatisk oppgitt i boken giveaway da han sendte meg en e-post. Cha-ching! Det er alt for nå, høflighet av Money Girl, din guide til et rikere liv. Som alltid er alles situasjon annerledes, så sørg for å konsultere en skatte- eller finansrådgiver før du tar viktige økonomiske beslutninger. Denne podcasten er kun til utdanningsformål og er ikke ment å være en erstatning for å søke personlig, faglig rådgivning. Send dine spørsmål eller kommentarer til [email protected]. Og en stor takk til de av dere som har tatt et øyeblikk til å legge inn en anmeldelse på iTunes. Takk for at du lyttet! Bilde med tillatelse til Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: