Frugal Family: Budsjetteringstips for nye foreldre

Innholdsfortegnelse:

Frugal Family: Budsjetteringstips for nye foreldre
Frugal Family: Budsjetteringstips for nye foreldre

Video: Frugal Family: Budsjetteringstips for nye foreldre

Video: Frugal Family: Budsjetteringstips for nye foreldre
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Desember
Anonim

Gratulerer - du har en baby!

Selv om det er en av de lykkeligste tider i livet ditt, kan de nye rosenbrillene dine allerede falle bort som livets økonomiske realiteter som en ny forelder begynner å synke inn. Bleiene, legene, maten, klærne - det alt legger til og raskt. Mens vi absolutt aldri vil kompromittere kvaliteten der våre kjære er bekymret, er det noen tips for å holde deg foran dine babyrelaterte utgifter:

Doktorbesøk

Huggies og Pampers har begge poengsystemer som kan innløses for bøker, leker eller babyartikler. Sørg for å sjekke ut sosiale medier utsalgssteder rettet mot foreldre og registrere deg for kuponger på store merker nettsteder. Amazon Mom tilbyr gratis to-dagers frakt i opptil et år på visse vanlige babyartikler.

Gratis morsom

Det er mange måter å underholde barna dine på, som ikke vil koste deg en krone. Parker og lekeplasser gir et område for trening og avbrenning av energi. Biblioteker har ofte utdanningsarrangementer for ungdommer som historietid og sang-a-longs. Sjekk dine lokale oppføringer for familievennlige gøy som dukketeater i bokhandler eller levende musikk på restauranter.

Barnet ditt er en velsignelse, men det kan ta litt mer arbeid å holde seg på toppen av økonomien din. Heldigvis, med litt innsats og organisasjon, kan du holde kontroll over budsjettet ditt og la tankene dine dvele på grunnen til glede i stedet for komplikasjonene det bringer.

***

Image
Image

Dave Landry Jr. er en forfatter og småbedriftseier fra Sør-California. Han skriver om all-ting finans, inkludert investeringer, bank, sparsom levekår og gjeldsforvaltning.

Anbefalt: