Federal Long Distance Telefon Punktskatt Refusjon

Innholdsfortegnelse:

Federal Long Distance Telefon Punktskatt Refusjon
Federal Long Distance Telefon Punktskatt Refusjon

Video: Federal Long Distance Telefon Punktskatt Refusjon

Video: Federal Long Distance Telefon Punktskatt Refusjon
Video: Congressional Briefing on POTS 2023, Desember
Anonim

I dag er temaet en ny skattekreditt tilgjengelig for alle: Langtidspensjonskatt refusjon.

Hva er Federal Tax Tax?

Dette lille tipset vil spare deg for en rask og ren $ 30 til $ 60 på din 2006-avkastning. IRS refunderer mer enn 10 milliarder dollar for en føderal avgiftskatt på langdistanse telefontjeneste. Skatten startet helt tilbake i 1898 for å hjelpe til med å finansiere den spanskamerikanske krigen og har hjulpet med å finansiere kriger siden da. Skatten ble opphevet nylig etter at IRS mistet en serie av føderale rettssaker som viste at avgiften ikke lenger gjelder for langdistansetjeneste på samme måte som det er fakturert i dag.

Hvordan få Federal Tax Tax Refund

Her er hvordan kreditt fungerer: IRS vil refundere 3% langdistanse telefonavgift skatt du betalte fra 1 mars 2003 til 1 august 2006 pluss rente. Tilbakebetaling gjelder for alle som hadde langdistanse eller kombinert tjeneste (enten fastlinje, trådløs eller tale over IP). Du kan enten gå gjennom de gamle telefonregningene fra den perioden og legge opp den skatt du betalte pluss renter og kreve refusjon for det beløpet. Eller ta den enkle banen: Gjør bare krav på standardbeløpet satt av IRS. Standardbeløpet avhenger av antall unntak du påstår i 2006-avkastningen. Jo mer du hevder, jo større er kreditten din. Hvis du tar ett unntak, får du en $ 30 kreditt. Hvis du tar to, får du $ 40, hvis du tar tre, får du $ 50, og hvis du tar fire, får du $ 60 kreditt. For standardbeløpet må du kreve tilbakebetaling på linje 71 i skjema 1040 eller linje 9 i skjema 1040EZ. Hvis du vil telle opp den faktiske telefonskatten du betalte pluss interesse, bruk form 8913 i stedet. Og hvis du ikke trenger å sende en 2006-retur, er du ikke ute av lykke. Du kan fortsatt få denne tilbakebetalingen. For å få det, vil du fullføre Form 1040EZ-T, En enkel form opprettet bare for dette formålet. Alle skjemaene er tilgjengelige på IRS nettsiden. Så ta dette raske tipset og få denne engangsskattkreditten for 2006.

administrative

I dag gir jeg bort en annen bok. Hvis du har sendt meg en e-post eller lagt ut på bloggen, har du automatisk kommet inn i giveaway. Og vinneren er Courtney i Ellicottville, New York. Gratulerer, Courtney! Du har vunnet en kopi av The Ernst og Young Tax Guide. Vennligst sjekk e-posten din for instruksjoner. En stor takk igjen til alle som har tatt seg tid til å legge inn en anmeldelse på iTunes. Hvis du har lagt ut en anmeldelse, vær så snill å skrive en. Jeg setter virkelig pris på det! Besøk også Money Girl-delen av QuickAndDirtyTips.com for å ta publikumsundersøkelsen. Cha-ching! Det er alt for nå, høflighet av Money Girl, din guide til et rikere liv. Hvis du har et spørsmål eller en kommentar, send den til [email protected]. Også, sjekk ut disse podcaster: Legal Lad og The Mighty Mommy. Takk for at du lyttet!

Bilde med tillatelse til Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: