Betyr et kredittkort for kredittkort ditt personlige kreditt?

Betyr et kredittkort for kredittkort ditt personlige kreditt?
Betyr et kredittkort for kredittkort ditt personlige kreditt?

Video: Betyr et kredittkort for kredittkort ditt personlige kreditt?

Video: Betyr et kredittkort for kredittkort ditt personlige kreditt?
Video: Det skulle vært 27-års grense for å eie et kredittkort!!! 2023, Desember
Anonim
Image
Image

Spørsmål: "Jeg er selvstendig næringsdrivende og har et kredittkort som jeg bruker for å holde forretningskostnadene skilt fra mine personlige utgifter. Selv om visittkortet er i mitt navn, da jeg nylig sjekket kredittrapporten, innså jeg at den ikke er oppført der. Betyr et kredittkort på bedriften din personlige kreditt? Hvis ikke, hvor går denne kredittaktiviteten?"

Svar: Selv om et kredittkort kan vise navnet ditt, vises det ikke i din personlige kredittrapport hvis du ikke har tatt med din personlige kreditt i kortprogrammet.

Vanligvis er en kredittkonto som er utstedt til virksomheten, bundet utelukkende til forretningskredittrapporten. Det er fordi virksomheten er ansvarlig for gjelden, ikke deg.

Men hvis du bruker din personlige kreditt for å kvalifisere for et forretningslån eller kredittkort, kan disse kontoene vises på din personlige kredittrapport, eller i både personlige og forretningsrapporter. Du kan be om en kopi av bedriftsrapporten fra de tre landsomfattende kredittagentene: Experian, Equifax og TransUnion.

Hvis du foretrekker å bruke et personlig kredittkort eksklusivt for forretningsutgifter, kan du. Fordelen er at det vil bidra til å øke din personlige kreditt hvis du klarer det ansvarlig ved å foreta betalinger i tide og holde en lav balanse i forhold til din tilgjengelige kreditt.

Ulempen ved bruk av personlig kreditt for forretningsøyemed er imidlertid at du vil bli holdt personlig ansvarlig dersom virksomheten din har økonomiske problemer og standard på et utestående kredittkort eller lånebalanse.

Forretningskvinne med kredittkortbilde med tillatelse til Shutterstock.

Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: