Kan jeg spare penger ved hjelp av et balanseoverføringskort?

Kan jeg spare penger ved hjelp av et balanseoverføringskort?
Kan jeg spare penger ved hjelp av et balanseoverføringskort?

Video: Kan jeg spare penger ved hjelp av et balanseoverføringskort?

Video: Kan jeg spare penger ved hjelp av et balanseoverføringskort?
Video: The Secret to Establishing a Rock-solid Credit History: You WON'T BELIEVE What We Discovered! 2023, Desember
Anonim

Lytten Lisa spør:

Jeg har reist opp ca $ 12.000 på et kredittkort. Jeg jobber hardt for å betale det, men renten er så høy (24,99%) at det kommer til å ta lang tid. Jeg betaler vanligvis ca $ 500 i måneden på kortet. Siden jeg har god kreditt, ville det være verdt å flytte gjelden til et balanseoverføringskort?

Svar: Avhengig av avtalen du kan få, kan du flytte din gjeld til en lavere rente. Overfør kredittkort kan være en av de beste måtene å redusere rente og spare penger.

Først tar vi en titt på Lisas nåværende kort. Det er enkelt å bruke en kalkulator for kredittkort på dinkytown.com for å finne ut hvor lang tid det tar å betale for et kredittkort.

Kredittkortets lønnskalkulator sier at det vil ta Lisa 34 måneder til å begrave kredittkortgjelden dersom hun fortsetter å betale $ 500 i måneden, som tilsvarer $ 17 000 (34 måneder x $ 500).

La oss si at Lisa søker et balanseoverføringskort med 0% april i 12 måneder, ingen årlig avgift, ingen balanseoverføringsgebyr, pluss kontantbelønning. (Forresten, dette er et faktisk tilbud, og det er en av de beste jeg har sett på balanseoverføringskort på lang tid. Selvfølgelig, med en avtale som er bra, er den bare tilgjengelig i en begrenset periode.)

Siden Lisa har god kreditt, antar jeg at hun overfører balansen og får ikke mer enn en 12,99% APR etter at 0% APR 12 måneders kampanjeperioden utløper. Hvis hun fortsetter å betale $ 500 månedlige innbetalinger, blir hennes gjeld betalt i 25 måneder, og hun vil betale totalt $ 12 500 (25 måneder x $ 500). Ved å bruke et balanseoverføringskort kan du lagre Lisa $ 4500 og la henne bli kvitt sin gjeld på om lag 2 år i stedet for 3. Jeg vil si det er et verdifullt og smart økonomisk trekk.

Hvis du gjør en balanseoverføring, er det riktig for din situasjon, les mer i Slik bruker du et balanseoverføringskort for å komme seg ut av gjeld.

**********

Laura Adams er den prisbelønte forfatteren av Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Få papirkurven eller ebook på Amazon.com! Klikk her for å laste ned 2 gratis bokkapitler!

For å lære å bygge opp kreditt fort, vær sikker på å laste ned en gratis ressurs som jeg opprettet kalt Credit Score Survival Kit. Denne multimediepakken inneholder en video hvor jeg viser deg trinnvis hvordan du får din gratis kredittrapport og hvordan du får din kredittpoengsum gratis, uten å ha strenge knyttet.

Bilde med tillatelse til Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: