Kjøper et hjem etter foreclosure

Kjøper et hjem etter foreclosure
Kjøper et hjem etter foreclosure

Video: Kjøper et hjem etter foreclosure

Video: Kjøper et hjem etter foreclosure
Video: Будьте осторожны, покупая дом, принадлежащий банку, находящемуся в собственности банка 2023, Desember
Anonim
Et lesernavn Joseph F. spør:
Et lesernavn Joseph F. spør:

"Jeg har nettopp ferdig med boken din og det var så informativ! Nå lurer jeg på hvor lenge jeg skal vente før jeg kjøper et hjem etter min foreclosure. Jeg lager ca $ 40 000 i året, har omtrent $ 10 000 i besparelser og lever langt under min måte. tror du?"

SVAR:

Uansett om du sluttet å betale boliglånet ditt med vilje som en "strategisk standard", eller på grunn av økonomiske vanskeligheter, er det svært skadelig å ha foreclosure på kreditthistorikken din. Det er fordi det forblir på kreditt rapporten i 7 år fra foreclosure arkiv dato.

Selv om en foreclosure vil undertrykke din kreditt score, kan de sprette tilbake hvis du klarer kreditt din klokt. Å betale regninger til rett tid og bruke et vanlig eller sikret kredittkort som du betaler i sin helhet hver måned, er de beste måtene å få kreditten tilbake på sporet så raskt som mulig.

Når du samler mer gjeldende kredittransaksjoner som er positive, begynner de å overskygge de negative fra fortiden din. Som foreclosure aldre, vil det ikke bli ignorert, men vil være mindre av en demper på kreditt hvis du gjør det til en vane å betale økonomiske forpliktelser til tiden og aldri løpe opp høy kredittkortbalanser.

I tillegg er kredittpoeng bare ett stykke informasjon som en boliglåner bruker til å vurdere potensielle låntakere. De ser også på hvor mye du tjener, jobbstabilitet, hvor mye besparelse du har, og ulike økonomiske forhold, som din prosentandel av gjeld til inntekt.

En boliglåner kan også straffe deg for å ha gått bort fra boliglånet på et lukket hus (hvis det var tilfelle) - Versus har blitt tvunget til å slutte å betale på grunn av en situasjon du ikke kunne kontrollere, som et tap av jobben eller en medisinsk krise.

Hvis du kan gjøre en stor forskuddsbetaling på et hjem som 30% eller mer - som kan svinge en utlåner som er på gjerdet om kredittverdigheten din. Å motta flere forhånds kontanter reduserer en utlåners mulige ansvar hvis du er standard og krever at de utelukkes.

En god tommelfingerregel er å vente minst 2 år før du prøver å kjøpe et hjem etter en foreclosure. Det er nok tid for kredittpoengene dine for å vise noe forbedring - hvis din generelle økonomiske situasjon er den samme eller bedre.

Men ikke la dine boligkjøpsforventninger bli for høye! Det 2-årige merket er når du skal begynne å nærme potensielle långivere for å vurdere situasjonen din - ikke når du skal begynne å handle for et hjem uten et forhåndsautorisert boliglån.

For 3 smarte strategier for å øke kredittpoengene dine fort, vær sikker på å laste ned Credit Score Survival Kit. Dette gratis multimedia ressurs vil hjelpe deg å spore kreditt suksess.

Image
Image

For å lære mye mer om å kjøpe fast eiendom og få det beste boliglånet, må du ta en kopi av Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Få den fra din favorittbokforhandler som en paperback eller ebook.

Foreclosure photo courtesy av Shutterstock.

Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: