Unngå økonomiske problemer i forholdet ditt (del 1)

Innholdsfortegnelse:

Unngå økonomiske problemer i forholdet ditt (del 1)
Unngå økonomiske problemer i forholdet ditt (del 1)

Video: Unngå økonomiske problemer i forholdet ditt (del 1)

Video: Unngå økonomiske problemer i forholdet ditt (del 1)
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Desember
Anonim
Image
Image

av Laura Adams

Visste du at kvinner kontrollerer mer enn halvparten av all formue i USA? I den nye boken The Seven Pearls of Financial Visdom: En kvinnes guide til å nyte rikdom og makt,Carol Pepper og Camilla Webster gir kvinner uvurderlig råd om hvordan man skal håndtere både pengene sine og deres liv.

I dag er jeg glad for å ha Carol og Camilla som mine gjester i denne spesielle todelte serien hvor du lærer strategier for å finne kjærligheten i livet ditt, som også er din perfekte økonomiske kamp.

Og gutta - føl deg ikke utelatt fordi det er rikelig med økonomisk visdom her for deg også! Ved å forstå det kvinnelige perspektivet på dating og relasjoner, vet du nøyaktig hva som gjør og sier for å tiltrekke seg drømens partner.

Sponsor: Prøv GotoMeeting med HDFaces i dag, gratis i 30 dager!"> Flere artikler og ressurser du kanskje liker:

Familiefinansiering: Hva du kan forvente når du forventer Hvem trenger livsforsikring? Du gjør! Hvordan ekteskap påvirker kredittpoengene dine Money Girl's Smart Moves til å vokse rik - få papirkurven eller ebook idag!

Få mer penger jente!

Det er et stort arkiv av tidligere artikler og podcaster hvis du skriver inn hva du vil lære om i søkefeltet øverst på siden. Her er alle de mange stedene du kan koble til med meg, lære mer om personlig økonomi, og spørg penger spørsmålet ditt:

  • pinte~~POS=TRUNC
  • Money Girl podcast på iTunes (det er gratis å abonnere!)
  • E-post: [email protected]

Klikk her for å registrere deg for gratis Money Girl Newsletter!

Last ned GRATIS kapitler av Money Girl's Smart Moves til å vokse rik

For å lære om hvordan du kommer ut av gjeld, spare penger og bygge rikdom, få en kopi av boken min Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Det forteller deg hva du trenger å vite om penger, uten å legge deg ned med det du ikke gjør. Den er tilgjengelig i favorittbokhandelen din i print eller som en e-bok for Kindle, Nook, iPad, PC, Mac eller smarttelefon. Du kan til og med laste ned 2 gratis bokkapitler på SmartMovesToGrowRich.com!

Image
Image

Prioritetsstempelfoto fra Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: