Er online regninger og uttalelser bedre?

Er online regninger og uttalelser bedre?
Er online regninger og uttalelser bedre?

Video: Er online regninger og uttalelser bedre?

Video: Er online regninger og uttalelser bedre?
Video: Hvordan skaffe penger raskt når du er i knipe? 2023, Desember
Anonim
Image
Image

Spørsmål. Jeg hører at jeg skal slutte å få papirerklæringer og velge elektroniske. Hvorfor skal jeg registrere meg for elektroniske regninger og uttalelser?

A. De fleste meglere og finansinstitusjoner foretrekker å sende ut elektroniske dokumenter fordi de er mye billigere å skape og levere. Men mindre enn 15% av forbrukerne mottar sine regninger og uttalelser online. Noen store selskaper har tilbudt premier som et incitament for kundene å gå papirløst. Andre selskaper kan rett og slett straffe deg med en månedlig avgift eller nekte deg tilgang til elektroniske arkiver hvis du insisterer på å få papirerklæringer via snail mail. Hvis et selskap tilbyr e-regninger eller e-uttalelser, er det seks grunner til at jeg anbefaler at du registrerer deg for dem:

  1. Bedre for miljøet. Online dokumenter lagrer papir og leveringsbrensel.

  2. Mer sikkerhet. Papirmail kan hentes fra postkassen din med tyver og brukes til å stjele identiteten din.

  3. Mindre rot. Jo mindre papir du må behandle eller kaste bort, desto bedre.

  4. Fleksible lagrings- og utskriftsalternativer. Du kan skrive ut et hvilket som helst elektronisk dokument eller lagre det på datamaskinen, ekstern harddisk eller på en ekstern harddiskstasjon.

  5. Praktisk fjerntilgang. Hvis du reiser på jobb eller tar en lengre ferie, kan du gjøre all din pengeforvaltning hvor som helst der det er en Internett-tilkobling.

  6. Mindre utgift. Som nevnt, kan selskaper kreve at du ikke mottar et digitalt dokument. Jeg har sett kredittkortselskaper betalt så mye som $ 5 i måneden for en papirregning!

Se min fulle episode om banktjenester online for mer.

Bilde med tillatelse til Shutterstock

Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: