8 måter å få mest mulig økonomisk støtte til

Innholdsfortegnelse:

8 måter å få mest mulig økonomisk støtte til
8 måter å få mest mulig økonomisk støtte til

Video: 8 måter å få mest mulig økonomisk støtte til

Video: 8 måter å få mest mulig økonomisk støtte til
Video: DYPE HAVET | 8K TV ULTRA HD / Full dokumentar 2023, Desember
Anonim

>

Å betale for høyskole og høyere utdanning er en stor økonomisk utfordring, og kostnaden for høyere utdanning vil trolig fortsette å øke år etter år. Så om du er en forelder som ønsker å betale for et barns utdanning eller om du tenker på å gå tilbake til skolen selv, er det smart å starte en høyskolebesparelsesplan så snart som mulig.

Hvordan få mest mulig økonomisk støtte fra Studentene

For å lære mye mer om de ulike måtene å betale for utdanning, sjekk ut kapittel 9 i min prisbelønte nye bok Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Det forteller deg hva du trenger å vite om penger, uten å legge deg ned med det du ikke gjør. Den er tilgjengelig i favorittbokhandelen din i print eller som en e-bok for Kindle, Nook, iPad, PC, Mac eller smarttelefon. Du kan laste ned to gratis kapitler på SmartMovesToGrowRich.com!

Vinn gratis personlige finans bøker ved å koble med penger jente!

Alle som er knyttet til meg på Facebook og Twitter, vil bli lagt inn i Money Girl Financial Freedom Book Give-away som vil finne sted den 4. juli! Jeg skal tegne fem navn fra Facebook og fem fra Twitter, så følg meg på begge nettverk, slik at du kan øke sjansene dine. Flere premier blir signert kopier av boka, og resten vil være gode bøker fra andre personlige finansforfattere. Hvis du allerede er en del av Facebook og Twitter-fellesskapene dine, trenger du ikke å gjøre noe fordi du automatisk er inntatt på tegningen som vil finne sted den 4. juli. Lykke til!

Flere ressurser:

FAFSA - Gratis søknad om føderal studiestøtte Veiledningen til føderal studenthjelp 2011-2012 FAFSA4caster - Forstå dine valg EFC Formula, 2010-2011 Kalkulator for forventet familiebidrag (EFC) US Department of Education Fastweb.com Savingforcollege.com Sammenlign 529 Planer

Betterment LLC er en SEC-registrert investeringsrådgiver. Brokerage tjenester tilbys av Betterment Securities, en SEC registrert megler-forhandler og medlem FINRA / SIPC.

Investeringer: Ikke FDIC-forsikret • Ingen bankgaranti • Kan miste verdi

Investering i verdipapirer innebærer risiko, og det er alltid potensial for å miste penger når du investerer i verdipapirer.

Før du investerer, vurder investeringsmålene dine og Betalings kostnader og utgifter.

Ikke et tilbud, oppfordring av tilbud eller råd til å kjøpe eller selge verdipapirer i jurisdiksjoner der Betterment and Betterment Securities ikke er registrert.

Bilde med tillatelse til Shutterstock

Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: