7 Sparingstips Restauranter vil ikke at du skal vite

Innholdsfortegnelse:

7 Sparingstips Restauranter vil ikke at du skal vite
7 Sparingstips Restauranter vil ikke at du skal vite

Video: 7 Sparingstips Restauranter vil ikke at du skal vite

Video: 7 Sparingstips Restauranter vil ikke at du skal vite
Video: ENG) vlog 자취 브이로그, 자취방 꾸미고 불닭분모자떡볶이와 꼬마김밥 만들어 먹는 일상ㅣ이케아 추천템, 순두부열라면, 명란주먹밥, 떡갈비, 단호박파운드, 겨울 인테리어 2023, Desember
Anonim
Image
Image

Spis i baren

Som om du trengte en annen unnskyldning for å sitte i baren, er det en annen: mange restauranter tilbyr samme mat i baren som i hovedrestauranten, men til billigere priser. Du må kanskje bestille noen få retter å dele siden delene kan være mindre, men besparelsene dine vil fortsatt være betydelige. Og siden de fleste restauranter også har bordtjeneste i baren, kan du ta med barna.

Spar penger på alkohol

Den enkleste måten å lage en middag ut en kostbar er å bestille en flaske vin - men hvem kan motstå en liten pinot med pastaen? Bli kvitt denne ekstra bekostningen ved å gå til en BYO (Bring Your Own) restaurant, som ikke serverer alkohol, men vil være glad for deg (eller de-cap) for deg og hell den inn i et glass. Restauranter som serverer alkohol, tillater ofte gjester å bringe seg selv uansett, i tilfelle gjester har spesielle matrelaterte bekymringer - ring videre og spør om de tillater deg å ta med egen og hvor mye deres "korkavgift" er. Denne avgiften kompenserer sine kostnader, men er vanligvis en smidgen av hva du vil betale bestiller av menyen. Hvis du bare vil like ett glass på vin, prøv å spørre om det er en "husvin" tilgjengelig. Mange restauranter vil helle deg hva som er igjen i en flaske bak baren for så lite som $ 3.

Se også: 12+ ting du aldri bør bruke penger på

Hvor barna spiser gratis

Uansett hvor vanskelig vi prøver, slutter vi alltid å spise ute mer enn vi ønsker. Det er lettere å ikke føle seg dårlig om det når vi går til en restaurant hvor barna spiser gratis. For å finne en haug i ditt område, besøk KidsMealDeals.com eller last ned deres app. Skriv inn postnummeret ditt, og du finner tilbud fra kjede restauranter og lokale ledd som er i nærheten av deg. Husk, en restaurant som tilbyr tilbud for barn, tilbyr vanligvis også sparsomme priser for voksne entrees, også!

Sjekk ut Restaurant Week

Nesten alle storbyer tilbyr en "restaurant uke" en eller to ganger per år. I løpet av denne uken kan du spise på noen av de hyggeligste restaurantene i byen for kostnaden for å spise på Applebee's! De fleste restauranter vil tilby en tre-retters fast pris, eller "prix fixe" -menyen som lar deg velge mellom flere forskjellige alternativer for lunsj eller middag. Dette er en utmerket mulighet til å prøve den fancy restauranten du har lest om eller sett på TV, men aldri hatt råd til det. Bare vær sikker på at du ikke bestiller avmenyen! Den koppen kaffe kan koste deg halvparten av det du bare har betalt for hele måltidet ditt! Sjekk ut denne listen over restaurant uker rundt i USA, eller skriv "restaurant uke" og navnet på din nærmeste by i en søkemotor.

Lunsjtid Tips

Hvis du ofte bestiller uttaksmat, bør du vurdere å besøke favorittrestaurantene ved lunsjtid. De fleste take-out leddene tilbyr lunsj spesialtilbud som er den samme maten som middag for mindre. De kommer vanligvis i mindre størrelser, men vi har funnet ut at vi vanligvis ikke trenger hva restauranten vurderer middagsstørrelser. Kjøp på ettermiddagen, stash i kjøleskapet, og deretter oppvarme til middag for besparelser!

Lavprisoppkjøp

Hvis du vurderer å ta ut på middag, tenk først av matbutikken din. Supermarkeder tilbyr ofte pre-laget mat til en lav pris for å tiltrekke seg kjøpere, og du vil ofte finne lave priser på rotisserie kyllinger, pommes frites, coleslaw, pasta salat og mer. Bare vær sikker på at du ikke foretar impulskjøp når du er i butikken!

Billigere kaffe kjører

Hvis du er en kaffe fiend, vet du hvor dyrt de deilige kaffebaren lattes kan være. Hvis det er en høyskole eller et universitet i nærheten av ditt hjem, sjekk ut campuskaféet for din koffeinrett - det er billigere og like bra som de lokale Starbucks.

Få flere gode tips på podcasten din ved å abonnere på iTunes eller Stitcher! Du kan også registrere deg for vår nyhetsbrev og følg oss på Facebook for våre daglige tips!

Bilde med tillatelse til Shutterstock. Flere tips fra hvem visste?

Anbefalt: