6 ting du aldri bør betale for

Innholdsfortegnelse:

6 ting du aldri bør betale for
6 ting du aldri bør betale for

Video: 6 ting du aldri bør betale for

Video: 6 ting du aldri bør betale for
Video: Самые Быстрые и Умелые Рабочие ▶6 2023, Desember
Anonim
Den som sa det var ikke noe slikt som en gratis lunsj, prøvde ikke veldig hardt å finne en. OK, så kanskje den eneste gangen du kan få en faktisk gratis lunsj, er på bursdagen din, men det er mange ting og tjenester der ute som du ikke bør dele med dine hardt opptjente dollar for å få.
Den som sa det var ikke noe slikt som en gratis lunsj, prøvde ikke veldig hardt å finne en. OK, så kanskje den eneste gangen du kan få en faktisk gratis lunsj, er på bursdagen din, men det er mange ting og tjenester der ute som du ikke bør dele med dine hardt opptjente dollar for å få.

I noen tilfeller må du kanskje spore oppsparinger og belønninger for å få en vare gratis, men hvis litt svette egenkapital kan få deg noe for ingenting, er det ikke verdt innsatsen? Benytt deg av følgende tips, og sjekkkontoen din vil bli veldig takknemlig.

Tips nr. 1: Dataprogramvare

To nettsteder for å undersøke om gratis dataprogramvare er CNET og FreewareFiles. Begge tilbyr en rekke titler relatert til filbehandling og sikkerhetskopiering, streaming av musikk, lyd og video konvertering og mer. For å spare på tekstbehandlingskostnader, last ned Apache OpenOffice som er et speilbilde av Microsoft Word, men gratis. Og hold også pengene dine i lomma for antivirusprogramvare. Både Avast og AVG tilbyr gratis versjoner som i hovedsak gir samme beskyttelse som betalte antivirusprodukter.

Tips nr. 2: Batterier

Registrer deg for kundeloyalitetsprogrammet hos din foretrukne kontorforhandler, og hold øye med ukentlige rundskrivelser - og pass på at du også velger e-postoppdateringer. Flere ganger gjennom året blir batteriene tilbudt gratis etter en 100% tilbakebetalt rabatt. Bare betal full pris for dem på disken eller på nettet, og du mottar et belønningsbevis for det beløpet minus skatt, følgende kvartal. Strømpe på batterier hele året kommer definitivt til nytte i ferien, og dette programmet er bra for mange andre diverse kontorrekvisita. Bare vær sikker på å spore belønningene dine og lagre kvitteringene dine, bare i tilfelle.

Tips nr. 3: Skriverpapir

Skriverpapir er også tilgjengelig gratis via samme program som batterier, men dette kan bli litt vanskelig. Du kan vanligvis finne papir tilgjengelig til en betydelig rabatt, men ikke gratis. Hold av til du ser den freebie. Mange ganger er dette tilbudet bare bra for en papirbrikke, men hver gang kan du få et helt tilfelle. Vent til kampanjen kommer rundt, kjøp en hel sak gratis, og du skal ha nok papir til å vare lenge.

Tips nr. 4: Din kredittrapport

Som Money Girl nevner tid og tid igjen, aldri betale for din kreditt rapport. De kredittkredittfirmaene som tilbyr tilgang til rapporten og andre tjenester, koster alle penger, som du ikke trenger å bruke. Tre ganger per år, gå til nettsiden AnnualCreditReport.com og last ned en kopi en gang fra hver av de tre hovedkredittrapporteringsbyråene - TransUnion, Equifax og Experian. Og ikke bruke en krone.

Tips nr. 5: Nyheter

Stopp å kjøpe aviser og blader fra nærbutikken og få informasjonen din rettet i stedet i stedet. Dette kan virke som en mindre kostnad, men når du prøver å administrere din økonomi effektivt, teller hver dollar.

Tips # 6: Personlig pleieforsyning

Deodorant, barberkrem, barberhøvler, tannbørster, tannkrem og andre personlig pleieprodukter er alle tilgjengelige gratis fra tid til annen på din lokale apotek. Registrer deg i butikken for Walgreens Balance Rewards Program, for eksempel, og motta ditt lojalitetskort, og sjekk deretter de ukentlige Walgreens-annonser for rabattvarer som er tilgjengelige for kortinnehavere. Du kan da se etter kuponger som dekker resten av diskonteringsprisen, enten i søndagspapiret eller i Walgreens i butikken. CVS har et lignende program der utvalgte gjenstander er gratis.

Bunnlinjen

Når du begynner å få disse elementene gratis, hvorfor ikke utvide din pengesparende strategi for å leve på et personlig budsjett? Skriv ut inntekten din på den ene siden av et ark og dine utgifter på en annen, eller bruk et elektronisk verktøy som Mint eller PearBudget. Få utgifter under din inntekt, og du er satt opp for langsiktig suksess. Legg dette til din strategi for å få alt du kan gratis, og du er på vei til endelig å kontrollere økonomien din, i stedet for å bli kontrollert av dem.

Hvilke andre ting kan du tenke på at du ikke bør bruke penger på? Legg inn ideene dine i kommentarene nedenfor.

***

Sean Chambers er en forfatter basert i New York City som fokuserer på å gi tips relatert til å spare penger, investere for fremtiden, og leve rett og slett.

Gratis knappbilde på grunn av Shutterstock.

Anbefalt: