5 ting kvinner trenger å vite om livsforsikring

Innholdsfortegnelse:

5 ting kvinner trenger å vite om livsforsikring
5 ting kvinner trenger å vite om livsforsikring

Video: 5 ting kvinner trenger å vite om livsforsikring

Video: 5 ting kvinner trenger å vite om livsforsikring
Video: Det kunne vært verre | Trond hjelper Bibbi med hormonsprøyter | discovery+ Norge 2023, Desember
Anonim
Benjamin Franklin var på noe når han sa: "I denne verden kan ingenting sies å være sikker unntatt død og skatt."
Benjamin Franklin var på noe når han sa: "I denne verden kan ingenting sies å være sikker unntatt død og skatt."

Vi planlegger å være rundt for hver milepæl vår partner, våre barn og vår familieopplevelse. Men virkeligheten er at vi ikke kan se inn i fremtiden. Vi vet ikke hva i morgen vil bringe, enn si de neste ti årene, og derfor trenger vi tryggheten som en reserveplan gir.

Det er her livsforsikring kommer inn. Det er ikke om å skaffe seg den riktige mengden forsikring og å sette en bo plan på plass du-Det handler om å fortsette å "håndtere" ting selv om du ikke er i nærheten. Det handler om å finansielt beskytte de du elsker. Bygg det viktige sikkerhetsnett.

Flere kvinner kjøper livsforsikring enn noensinne 21% siden 2010. Imidlertid har bare 56% av amerikanske kvinner livsforsikring, sammenlignet med 62% av menn, og ofte har de ikke nok dekning. Med mer enn halvparten av kvinnene som administrerer familiefinansier, blir det enda viktigere for dem å være i førersetet for å sikre at begge ektefeller har tilstrekkelig dekning.

Et nytt år presenterer en ny start og en økt motivasjon for å være den beste versjonen av oss selv. For mange, som inkluderer vedtak om å "gjøre bedre økonomiske beslutninger." For kvinner som ser etter en verdifull fred i sinnet, bør livsforsikring være en del av den løsningen.

Her er hva kvinner trenger å vite når de kjøper en policy.

1. Ikke bare er livsforsikring rimelig, det er enda rimeligere for kvinner

Kvinner har ofte mer utgifter enn menn når det gjelder klær, kosmetikk og selvomsorg, men de betaler ikke mer for livsforsikring. Faktisk, i alle andre stater enn Montana, har kvinner lavere priser enn menn på grunn av deres høyere forventede levetid. Det kan også være fordi vi gjør smartere / sikrere beslutninger, men det er en annen diskusjon for en annen gang.

Pålitelig livsforsikring er rimeligere enn de fleste tror. For eksempel kan en sunn 30-årig kvinne kjøpe en 20-årig, $ 500.000-policy på Haven Life, som begynner på rundt 17 dollar per måned.

2. Ingen inntekt betyr ikke noe livsforsikring

Mange antar at det eneste familiemedlemmet som trenger livsforsikring, er den primære brødvinneren, men de kunne ikke være mer feil. Ikke bare er det å være hjemme hos foreldrene en av de mest krevende jobbene i verden, men kostnaden for å erstatte alt arbeidet de gjør er ganske betydelig. Ifølge Salary.com er den nasjonale gjennomsnittlige inntekten for alt arbeidet som en hjemme-hjemme-mamma utgjør, omtrentlig 113 000 dollar hvis familien måtte outsource alt.

Den riktige mengden livsforsikring kan bidra til å sikre at hvis en oppholdsmedlem ikke lenger var rundt, kunne familien deres møte de daglige behovene.

3. Arbeidsgiverforsikret livsforsikring er ikke nok

Fri eller nesten fri livsforsikring gjennom arbeid er en god arbeidsfordel. Men det fører mange til feilaktig å anta at de er tilstrekkelig dekket.

Arbeidsgiverforsikret livsforsikring er vanligvis bare en eller to ganger årslønn, som ikke er nok for personer med ektefelle og barn. De fleste eksperter anbefaler å ha dekning som er fem til ti ganger årslønn. I tillegg er mange arbeidsgiveravhengige retningslinjer avhengig av jobb, så hvis du forlater jobben din, vil dekning avsluttes.

For de fleste friske kvinner er det bedre å nyte den ekstra dekning arbeidet gir (spesielt hvis det er gratis), men å også ha en individuell livsforsikring utenfor arbeidet.

4. Du trenger 5-10 ganger din årslønn i dekning

Så hvor mye dekning er Ikke sant beløp? Å svare på spørsmålet er delkunst og del … matematikk som er best igjen for eksperterne.

Som nevnt, anbefaler de fleste eksperter å kjøpe en policy som er fem til ti ganger årlig inntekt, noe som er et godt sted å starte. Men økonomisk beskyttelse av dine kjære er sjelden så enkelt som å erstatte din årlige inntekt når du har barn, høyskolebesparelsesplaner, et boliglån og utallige andre utgifter som kommer opp i hverdagen.

Før du kommer til noen penn og papir (eller gå tilbake til college for å få en avansert grad i matematikk), prøv en gratis online livsforsikring kalkulator. Disse verktøyene kan være svært nyttige når du gir deg en personlig anbefaling for dekning.

5. Du kan kjøpe kvalitetsdekning på nettet

Vi håndterer-det-alle kvinner gjør omtrent alt på nettet, fra matbutikk, til å søke etter en hundevogn, å bestille bilservice. Inntil nylig var kjøpsperioden livsforsikring alt annet enn nettbasert. Det tok flere uker og krevde papirapplikasjoner, telefonsamtaler, legebesøk, e-post og faks - alt uten løfte om dekning.

I en stadig mer digital verden er det bare fornuftig at livsforsikring skal utvikle seg også. Det bør være noe du kan oppnå når som helst og hvor som helst som er praktisk for deg. Derfor skapte vi Haven Life, for å tilby en enkel og rimelig måte å søke om og, hvis godkjent, kjøpe pålitelig dekning. Enda bedre er Haven Life støttet og eid av MassMutual, et ledende livsforsikringsselskap.

En online opplevelse betyr nå mer bekvemmelighet, mer personalisering og mer kvalitet enn noen gang før. Det er livsforsikring som faktisk er enkelt, noe som gjør det til en oppløsning som faktisk er enkel å beholde.

Dette er året ditt

Å undersøke og kjøpe livsforsikring er ikke lenger en skremmende oppgave. Med kvinner i stadig større grad å fungere som familiefinansieringskonsulenter, er januar den perfekte tiden for å beskytte familiens økonomiske fremtid. Start 2018 av rett ved å beskytte det som er veldig viktig (dine kjære) på en måte som egentlig er enkel. Sjekk "få livsforsikring" av din gjøremålsliste.

Haven Life er en livsforsikringspolicy (ICC15DTC) utstedt av Massachusetts Mutual Life Insurance Company (MassMutual), Springfield, MA 01111, og tilbys eksklusivt gjennom Haven Life Insurance Agency, LLC. Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: