5 skatter du bør vite

Innholdsfortegnelse:

5 skatter du bør vite
5 skatter du bør vite

Video: 5 skatter du bør vite

Video: 5 skatter du bør vite
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2023, Desember
Anonim

Rask Tips: 5 Viktige Skatte Tips du bør vite

Skatt Tips # 1: Hvis du ikke har hørt, går IRS digitalt i år - ikke flere papirskattpakker vil bli sendt til enkeltpersoner eller bedrifter, hip, hip, hooray! Hvis du er nostalgisk for old school-skjemaene (eller bare trenger å kaste for peisen din), kan du fremdeles få dem til lokale IRS-kontorer, IRS-nettstedet eller på deltakende postkontorer og biblioteker. Gå til www.irs.gov/freefile for å se gjennom alle dine elektroniske arkiveringsalternativer.

Skatt Tips # 2: Fristen for å sende 2010 føderale skatter har blitt utvidet til mandag 18. april fordi Emancipation Day-ferien faller 15. april i år. Selv om du har 3 ekstra dager til fil, ikke vent til siste minutt! Det er et smart trekk for å begynne å samle skatterelaterte dokumenter så snart som mulig.

Skatt Tips # 3: Hvis du ber om en forlengelse av tid til fil 2010 skatter (ved hjelp av skjema 4868), har du til 17. oktober - men husk at det ikke er noe som forlenge tid til å betale skatt. Hvis du skylder skatt, vil IRS forvente din umiddelbare betaling senest 18. april.

Skatt Tips # 4: Selv om du bør begynne å bli klar for skattedag, bør du ikke arkivere skatter for tidlig i år! IRS er scrambling på grunn av siste øyeblikk endringer gjort i skatteloven i desember 2010 og de trenger mer tid til å omprogrammere deres datasystemer. Hvis du spesifiserer skattefradrag eller vil kreve fradrag for utdanningskostnader, må du ikke legge inn papir eller elektronisk avkastning før midten av februar (en bestemt dato vil komme fra IRS).

Skatt Tips # 5: Hvis ovennevnte tips ikke gjelder for deg, vil IRS ta din e-fil og Free File-avkastning så tidlig som 14. januar. E-fil er den raskeste og sikreste måten å få en skattemessig tilbakebetaling på.

Bilde med tillatelse til Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: