5 enkle trinn for å bygge din perfekte investeringsportefølje

Innholdsfortegnelse:

5 enkle trinn for å bygge din perfekte investeringsportefølje
5 enkle trinn for å bygge din perfekte investeringsportefølje

Video: 5 enkle trinn for å bygge din perfekte investeringsportefølje

Video: 5 enkle trinn for å bygge din perfekte investeringsportefølje
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2023, Desember
Anonim

Denne artikkelen er et gjestepost fra Johanna Scott, fellesskapssjef ved Betterment.

Hvis du følger Laura's blogg eller podcast, er sjansen du er ganske kunnskapsrik med økonomien din. Men jeg ville ikke klandre deg om de siste årene av aksjemarkedets volatilitet hadde du frosset i frykt. I en artikkel om investering i New York Times påpeker Richard Thaler: "Å fungere som en hjorte i frontlykter kan være en god strategi hvis du prøver å ikke bli sett, men det kan få deg til å løpe over."

Image
Image

Til tross for instinktet å fryse, det er en god ide å være proaktiv om å investere pengene dine. Hvis du lagrer pengene dine på en sparekonto, vil det knapt holde tritt med inflasjonen. Du jobber hardt for pengene dine, så gjør det til jobb for deg! Til tross for at mange mennesker behandler det som en, er aksjemarkedet ikke et kasino. Det er en levedyktig måte å bygge rikdom på - hvis du har tålmodighet og selvkontroll. Strategien for å tjene langsiktige gevinster gjennom aksjemarkedsinvesteringer er faktisk ganske enkelt. Her er en 5-trinns formel for å bygge din perfekte investeringsportefølje:

Trinn # 1: Evaluer og sett mål

Din perfekte investeringsportefølje er skreddersydd for deg. Hva er målene dine? Hva vil du oppnå? Hvor mye trenger du å gjøre det? Når vil du nå målet? Det er ikke nok å si, "Jeg vil øke investeringene mine i år." Du må gjøre det spesifikt som, "Jeg vil ha $ 1 million ved den tiden jeg går på pensjon på 65," eller "Jeg vil spare $ 100.000 for en nedbetaling på et hjem om 7 år. "Hvis du nettopp har begynt, vil du kanskje gå med noe som" Jeg vil investere $ 1000 i året de neste fem årene."

Trinn # 2: Vær realistisk

Det andre trinnet er å være realistisk om investeringsavkastningen du vil ha. Du kommer ikke til å slå markedet eller bli rik raskt. Aksjemarkedet har vist konsistent avkastning over tid, og målet ditt bør være å samsvare med en portefølje med et mangfoldig utvalg av investeringer.

Trinn # 3: Gjør din forskning

Investering trenger ikke å være vanskelig, men det er fortsatt viktig å undersøke investeringsalternativene dine og forstå de grunnleggende konseptene for å investere. Les om emner som:

  • Risiko mot retur: vokser pengene dine mens du administrerer din eksponering for volatilitet, slik at midlene er der når du trenger dem
  • diversifisering: begrense risikoen ved å eie et bredt utvalg av investeringer, for eksempel aksjer og obligasjoner
  • Asset allokering: Å oppnå den rette balansen mellom risiko og belønning for ditt komfortnivå
  • rebalansering: Omregning av porteføljen tilbake til den opprinnelige eiendelfordelingen etter markedsskift

Betterment-bloggen er en god ressurs for å lære mer om disse viktige investeringskonseptene. Betterment tilbyr en rekke tjenester som gir diversifisering, enkel ressursallokering og automatisk porteføljeombalanse på ett sted. Det gjør at du kan eie en effektiv, mangfoldig portefølje som ikke drenerer kontoen din med skjulte avgifter på handler eller provisjoner.

Trinn 4: Unngå Timing feil

Den gjennomsnittlige investor tjener ikke så mye som mulig, fordi de blander seg med porteføljen. Dette resulterer ofte i å kjøpe høyt (du tror det er et flott lager jeg skal kjøpe mer!) Og selge lavt (du selger ut i panikk). Dette er den motsatte strategien du må vedta for å bygge rikdom. I tillegg hindrer forstyrrelser i det daglige livet folk fra å administrere sine porteføljer riktig. Investorer gjør ikke det de vet de burde, for eksempel å bidra med konsekvent eller rebalansering. Det er derfor å sette inn investeringsplanen din og glemme den, ved hjelp av en tjeneste som Bedre, er den beste tilnærmingen.

Trinn # 4 Automatiser din investering

Automatisering er en enkel, men likevel prøvd og testet måte å bygge rikdom på. Når du konfigurerer konsekvente, automatiske innskudd, investerer du penger før du skjønner at den er overført ut av kontoen din. Å ha automatisk rebalansering (som vi gjør ved forbedring) er den beste måten å holde porteføljen din på den banen du opprinnelig planla. Det er viktig å være kunnskapsrik med dine investeringer, men det bør ikke være overveldende eller kostbart. Det er smarte alternativer å investere og dyrke pengene dine, uansett om du er ultra-konservativ eller har større risikotoleranse. Din største allierte for å bygge rikdom gjennom å investere er kraften i sammensetning som skjer over tid, så vær sikker på å komme i gang!

Klikk her for å lære mer om forbedring.

Følg Bedre på Twitter, Facebook eller Google+.

Laura Adams er den prisbelønte forfatteren av Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Få papirkurven eller ebook på Amazon.com! Følg henne på Facebook, Twitter og Google+ Klikk her for å laste ned 2 gratis bokkapitler! Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: