5 grunner til å inkludere livrenter i fast eiendom planlegging

5 grunner til å inkludere livrenter i fast eiendom planlegging
5 grunner til å inkludere livrenter i fast eiendom planlegging

Video: 5 grunner til å inkludere livrenter i fast eiendom planlegging

Video: 5 grunner til å inkludere livrenter i fast eiendom planlegging
Video: 🔥SHOCK🔥No Chain Supermarkets 2000 km from Moscow?😲How the Grocery Store in Chechnya Looks Like 🔥 2023, Desember
Anonim

Når du planlegger din eiendom for å beskytte deg selv og dine kjære, er det gode grunner til å inkludere en livrente. Annuiteter tillater deg å garantere en inntektskilde for deg selv, men de kan også brukes for å overføre midler til mottakerne.

1. Garantert inntekt

Dette er kanskje den første grunnen til at folk kjøper en livrente i utgangspunktet, det virker som forsikring for å beskytte deg mot å overleve dine eiendeler. Det er ikke uvanlig, og det blir stadig mer vanlig for folk å overleve sine pensjonsmidler. Dette er resultatet av lengre levetid. Det kan høres morsomt å kjøpe forsikring fra noe som virkelig er en velsignelse, som lever et lengre liv, men det gir god økonomisk fornuft. Når du kjøper en livrente, er du garantert å motta midler til dagen du dør, slik at familien din ikke må begynne å bruke sine egne penger for å støtte deg. På toppen av dette kan du kjøpe en felles livrente som vil beskytte din ektefelle dersom du dør. Du kan også kjøpe annuiteter som vil fortsette å betale mottakerne dine dersom du dør til dine eiendeler går tom, eller for et bestemt antall år.

2. Sikkerhet

Annuiteter er ikke underlagt svingninger i økonomien, i hvert fall til en viss grad. Fast livrenter endres ikke, noe som er flott. Indekserte livrenter og variable livrenter kan endre renten noe som følge av endringer i økonomien eller om de er knyttet til andre investeringer, men prinsippet er trygt. Det er ingen sjanse for at midlene vil gå tapt som følge av nedgang i økonomien. I tilfelle av en livrente med en fast rente vil rent faktisk fortsette å få verdi uavhengig av at økonomien har vendt til verre.

3. Skatteutsettelse

I motsetning til mange andre investeringsalternativer som er tilgjengelige, blir renten du tjener fra en livrente, ikke beskattet mens livrenten går gjennom vekstperioden. Dette betyr at eiendelene vokser mye raskere enn de gjør med andre investeringer. Dette betyr også at en rettferdig sammenligning av renten mellom en livrente og et depositum eller annen investering ikke nødvendigvis er nøyaktig. Skattene må også tas i betraktning. Veksten er mye raskere med en livrente.

4. Personvern

Når du oppretter en livrente, oppretter du en kontrakt mellom deg og forsikringsselskapet. Når du gjør dette, eliminerer du også behovet for å erklære noe i din vilje. Du kan gi navn til mottakerne i kontrakten, slik at denne informasjonen ikke trenger å bli avslørt offentlig når din vilje blir lest. I tillegg til dette kan en annuitet tillate probat å unngås. Dette betyr at det ikke er noen forsinkelser før mottakeren begynner å motta midlene, og det er ingen tilleggsskatt som må betales som følge av dette.

5. Likviditet

Mens en livrente kanskje ikke er like likvide en investering som aksje i et selskap, er det noen misforståelser om hvor flytende investeringen er. Mange forsikringsselskaper vil tillate deg å trekke så mye som 10 prosent av midlene dine uten å utsette noen straffer, som ikke kan gjøres med CDer eller statsobligasjoner.

Konklusjon

Annuities er potensielt et flott finansielt instrument for å garantere at du aldri går tom for penger. Du må betale et klumpsummer foran, men garantert avkastning er verdt det for mange mennesker.

Lesere, har noen av dere livrente? Hvorfor vil du investere i en livrente hvis du bare kan investere i en CD og holde deg flytende? Hvorfor investerer ikke flere yngre mennesker i annuiteter?

Anbefalt: