5 leksjoner for å vokse rik

Innholdsfortegnelse:

5 leksjoner for å vokse rik
5 leksjoner for å vokse rik

Video: 5 leksjoner for å vokse rik

Video: 5 leksjoner for å vokse rik
Video: Alle mot En 2023, Desember
Anonim

En av de mest overraskende fakta om velstående mennesker er at de fleste av dem ikke ble født rike. Omtrent 80% av de mest økonomisk vellykkede i USA er førstegenerasjons millionærer. Det betyr at de akkumulerte rikdom ved å jobbe hardt og spare penger (og å ha en god forretningsidé gjør ikke vondt heller). Så, hvis du tror å bli rik, er det ikke mulig for vanlige folk, vil jeg gi deg 5 millioner dollar leksjoner du kan bruke til å begynne å bygge din personlige formue i dag.

Hvordan bygge en personlig formue

For mye mer om å investere, bygge rikdom og smarte skattebevegelser, få din kopi av min prisbelønte bok Money Girl's Smart Moves til å vokse rik. Det forteller deg hva du trenger å vite om penger, uten å legge deg ned med det du ikke gjør. Den er tilgjengelig i favorittbokhandelen din i print eller som en e-bok for Kindle, Nook, iPad, PC, Mac eller smarttelefon. Last ned 2 gratis kapitler fra boken i dag på SmartMovesToGrowRich.com!

Få mer penger jente!

Det er et stort arkiv av tidligere artikler og podcaster hvis du skriver inn hva du vil lære om i søkefeltet øverst på siden. Her er alle de mange stedene du kan koble til med meg, lære mer om personlig økonomi, og spørg penger spørsmålet ditt:

  • Money Girl Newsletter
  • Money Girl Personal Finance Group på LinkedIn.
  • Money Girl podcast på iTunes
  • E-post: [email protected]
  • Voicemail: 206-333-1610

Money Tree bilde med hilsen Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: