4 Verktøy for å administrere penger som et proff

4 Verktøy for å administrere penger som et proff
4 Verktøy for å administrere penger som et proff

Video: 4 Verktøy for å administrere penger som et proff

Video: 4 Verktøy for å administrere penger som et proff
Video: Muscovy er en del av Tartaria? 2023, Desember
Anonim

For å gjøre en bedre jobb, trenger du noen ganger bare et bedre verktøy. Å administrere penger kan være enklere, raskere og enda morsomt (ja, moro!) Når du har det rette verktøyet for dine behov. Selv om det er flott å bruke den mest avanserte finansielle teknologien mulig, er det også mange lavteknologiske alternativer for å administrere pengene dine som et proff!

Gi ett av disse 4 verktøyene for pengenehåndtering et forsøk:

  1. QuickBooks og Quicken: Disse stasjonære programvareprodukter er bransjestandarden for næringsliv og hjemmebruk. De har alle klokkene og fløyter, er enkle å bruke, og samlet dine økonomiske kontoer i et dashbord hvor du kan spore hver transaksjon.
  2. Mveloper: Hvis du liker ideen om budsjettering med konvolutter "Old School", men vil gjøre det på din datamaskin eller mobil enhet, er dette programmet en drøm som går i oppfyllelse. Din inntekt blir automatisk delt inn i online konvoluttutgifter som du har satt opp.
  3. Mint: Denne gratis online finansielle tjenesten trekker automatisk inn alle dine finansielle kontoer og kategoriserer hver transaksjon, slik at du kan se hvor pengene dine går - selv på mobilenheten din.
  4. Enkel planlegger: Disse regnearkbaserte planleggerne gjør det veldig enkelt å utføre en rekke oppgaver som å spore et budsjett, beregne din nettoverdi, planlegge for pensjonering og mye mer.

Ønsker du mer personlig økonomi og produktivitetsverktøy? Klikk her for over 25 av de beste verktøyene for å tjene mer, spar mer, og oppnå mer med pengene dine.

Bilde med tillatelse til Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: