3 Nødfallsfeil som skal unngås

Innholdsfortegnelse:

3 Nødfallsfeil som skal unngås
3 Nødfallsfeil som skal unngås

Video: 3 Nødfallsfeil som skal unngås

Video: 3 Nødfallsfeil som skal unngås
Video: 6 Rookie EMT Mistakes to AVOID 2023, Desember
Anonim
Lori vil vite:
Lori vil vite:

Jeg har samlet et nødfonds på 30 000 dollar og lurer på hvordan jeg skal klare det. Først, hvor skal jeg investere det? Og for det andre, skal jeg bruke noen av pengene til å betale for en bil?

SVAR: Gratulerer med å bygge opp nødfonden din! For å klare det på den riktige måten, er det tre feil å unngå:

Feil # 1: Aldri investere dine nødsparinger.

Så fristende som det kan være å investere dine nødpenger, ikke gjør det! Penger du investerer er alltid utsatt for en viss volatilitet og risiko, noe som gjør det bare egnet for dine langsiktige finansielle mål. Hvis du investerer nødpenger, kan verdien dumpe i det øyeblikk du desperat trenger det. Så husk at formålet med et beredskapsfond er å holde deg trygg og gi deg økonomisk trygghet dersom dørstokken din blir mørknet av en uventet, ødeleggende økonomisk motgang, som tap av jobb eller sykdom.

Feil # 2: Ikke la nødsparingen din være tom.

Ikke ta motsatt tilnærming med nødpengene dine og ta den under madrassen. {C} Mens du kanskje vil beholde litt penger hjemme i en brannskikk, er det best å beholde det meste i en FDIC-forsikret, høy avkastningskonto. Her er 3 gode sparekontoer hvor du kan tjene konkurransedyktige renter på dine nødpenger:

  • Ally Bank
  • ING DIRECT
  • Oppdag Bank

Feil # 3: Ikke bruk nøkkelbesparelser på ikke-nødsituasjoner.

Vær disiplinert med nødpengene dine og aldri berør det unntatt i en nødsituasjon! Hvor mye penger du skal holde i nødfonden ditt, avhenger av jobb og familie situasjon. Jeg anbefaler at du opprettholder minst 3 til 6 måneders levetid til enhver tid. Så med mindre du kjøper en bil, er det en sann nødsituasjon at Lori ikke har noen mulighet til å finansiere uten å trykke på hennes nødpenger, bør hun finne en annen måte å betale for det. Husk at hele poenget med å ha et økonomisk sikkerhetsnett er å gi deg trygghet og trygghet om at uansett hva som skjer i ditt økonomiske liv, er du forberedt på det.

Koble til meg på nettet på sosiale nettsteder som Facebook, Twitter og Google+.

Klikk her for å laste ned 2 gratis bokkapitler!

Bilde med tillatelse til Shutterstock Flere tips fra Money Girl

Anbefalt: