3 Vanlige svindel og hvordan du unngår dem

Innholdsfortegnelse:

3 Vanlige svindel og hvordan du unngår dem
3 Vanlige svindel og hvordan du unngår dem

Video: 3 Vanlige svindel og hvordan du unngår dem

Video: 3 Vanlige svindel og hvordan du unngår dem
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2023, Desember
Anonim
Image
Image

Dette følgende er grovt utdrag fra Rossen til redning av Jeff Rossen. Abonner på sin nye podcast eller sjekk ut boken her!

The Locksmith

Utfordre låsesmed eller entreprenør (eller den som tror deg, ripper deg av) ved å si stille ting som "Vel, jeg hadde en annen låsesmed her, og de fortalte meg noe annet." Eller: "Dette skjedde med meg en gang før, og Låsesmedet belastet meg halvparten av det du sier. "En annen:" Det virker litt bratt, jeg burde få en ny mening. "De fleste av dem vil begynne å forhandle med deg. Uansett, du er subtly signalering at du ikke er i ferd med å bli revet av.

Det er noen ting du kan gjøre for å beskytte deg selv. Når du er i denne situasjonen, må du først få sitatet og få det skriftlig. Så, før de begynner å jobbe, fortell dem: "Jeg har ikke penger på meg, vil du ta et kredittkort?" Dette holder ting på gang oppe. Og det er faktisk et par enkle ting du kan gjøre for å holde deg ut av dette scenariet helt. Legg igjen en reserve nøkkel på jobb eller i en venns hus. Her er en annen: Før du har en nødsituasjon, når du har litt ledig tid på hendene, går du inn i byen og ser etter en legitim låsesmed - i en faktisk butikk i en faktisk bygning med faktiske ansatte. Få sitt kort, program nummeret i telefonen som "Låsesmed", så hvis du er i en syltetøy, vil du ikke få hustled.

Bilmekanikeren

Det er tre ting du kan gjøre for å beskytte deg selv:

  1. Faktisk les bruksanvisningen - dette kan bidra til å demystifisere noen av mekanikerens mumbo jumbo, noe som gir deg en klarere følelse av hva bilen egentlig trenger. For eksempel (bonus tips!), Hvis din håndbok sier at bilen din tar 87 oktan, er det mer verdt å bruke 89 på.
  2. Spør venner om anbefalinger før bilen din bryter ned. Det er som å danse. Munn og personlig kontakt er alltid tryggere.
  3. Når bilen din bryter ned og du får den første prisen, får du en annen mening. Fordi, for alle ærlig tatoverte mekaniker, kan du løpe inn i en Puddy

Juveleren

FØRSTE: Få det skriftlig SECOND: De fleste smykker tellere vil faktisk ha et forstørrelsesglass. De er ikke bare for show. Du kan bruke den til å inspisere steinen - selgeren skal gi deg - og hvis du ser noen små runde luftbobler, betyr det at det kan være glassfylt eller rekonstruert.

Lytt til Rossen til redningens episode om å bli revet på Apple Podcasts, Stitcher eller Spotify. Og hente en kopi av boken fra Amazon, B & N, Indiebound, iBooks eller Booksamillion. Flere tips fra hvem visste?

Anbefalt: