12+ ting du aldri bør bruke penger på

Innholdsfortegnelse:

12+ ting du aldri bør bruke penger på
12+ ting du aldri bør bruke penger på

Video: 12+ ting du aldri bør bruke penger på

Video: 12+ ting du aldri bør bruke penger på
Video: Veiledning - Hvordan levere skattemelding for næringsdrivende 2023, Desember
Anonim

"> Ikke bruk penger på reisegebyr

Tar en ferie? Undersøkelser har vist at tirsdager og onsdager er de billigste dagene å fly (selv om andre tviler på dette, sier helgene ofte kan være billigere). Hvis du leier en bil, må du ikke betale for utleie av leiebilavgifter som utleiefirmaer må betale for å være på flyplassen. I stedet ta en taxi til et nærliggende leiebureau og få bilen din der. De er vanligvis langt billigere. (For pakkingstips, inkludert hvordan du pakker smykker og holder en muggen lukt ut av en koffert, sjekk ut vårt siste innlegg på tips som vil endre måten du pakker inn.)

Få gratis ting på nettet

Gratis ting er få og langt mellom på internett i disse dager, men du kan fortsatt få gratis prøver av nye produkter fra Proctor og Gamble ved å bli med P & G Everyday. Vi elsker også HeyItsFree.Net og Freebies4Mom.com for å finne gratis ting på nettet. Og selvfølgelig, ikke glem å like favorittmerkene dine på Facebook og registrere deg for nyhetsbrevene deres for å finne ut om tilbud og få kuponger.

Lag din egen eddik rengjøringsmidler

Å lage dine egne DIY rengjøringsmidler er super enkelt. For tellere og vinduer, bruk bare en løsning av halv hvit eddik, halvvann (og bruk gammel avis i stedet for papirhåndklær når du vasker vinduer!). Du kan også bruke hvit eddik og vann som dusjspray. Bruk 1 del hvit eddik og 9 deler vann i en sprøyteflaske og spray den over badekaret etter hver dusj for å unngå mugg og mugg.

DIY tre polsk

I stedet for å kjøpe trepusser i butikken, bland 1 kopp olivenolje med juice av en sitron og gni inn i tremøbler.

Aldri Kjøp Smykker Cleaner

Rengjør sølv med tannkrem! Bruk den hvite, ikke-gel-typen og hvit på med en tørr klut, og tørk deretter av. Tarnish vil komme med det! Eller prøv dette fantastiske trikset: Linj en bolle med aluminiumsfolie, og legg til en spiseskje salt eller natron. Fyll med varmt vann, legg deretter til sølvsmykke og rist på vannet. Deretter må du bare skylle eller tørke av tarnish!

Dusting Hacks

Hvem trenger en butikk? Bare bruk en hårføner! Blåsende luft på knick-knacks og andre husholdningsartikler er en rask og enkel måte å fjerne støv på. Hvis det ikke virker, prøv en av disse andre støvhackene.

Lagre på dagligvarebutikken

Real Simple nylig knyttet til vår artikkel om besparelser feil du gjør i matbutikken. Sjekk det ut for måter å bruke mindre penger bare ved å handle i en annen del av din matbutikk.

Ikke bruk penger på disse kjøkkenelementene

En annen stor rask og skitten post: 20 kjøkkenelementer du bør aldri betale for. Bruk en termos som en martini shaker, et halvt uttakslokk for en bolleskraper, bønner for en rullestift, en beater fra en blender til en fruktrømmer og andre.

Lagre på Foundation og Powder

Noen av de dyreste sminke er fundament og pulver. Gjør dem vare lenger ved å kjøpe en nyanse mørkere enn din naturlige, og bland den med fuktighetskrem (for foundation) eller babypulver (for pulver) til den passer til din normale farge. Du har mer enn dobbelt så mye, og du vil aldri kunne fortelle forskjellen!

En-ingrediens DIY Makeup Remover

Her er et tips vi fikk fra en profesjonell klovn: Bruk olivenolje istedenfor sminkefjerner! Det fungerer like godt som butikk kjøpt, og fuktighet.

Få den siste biten av Mascara ut av røret

Mascara begynner å tørke ut? Bare legg til flere dråper saltvann øyedråper og riste. Øyedråpene vil tillate deg å få den siste biten ut i røret. (Bare vær sikker på å bytte mascara hver 4. til 6 måneder.)

Bruk Chapstick i stedet for Cuticle Cream

Hvis du er glad i kutikalkrem, bruk chapstick i stedet! Den har de samme ingrediensene for en brøkdel av prisen. Bare finn en lukt du liker og dedikere den chaptstick bare for dine cuticles. Du kan også bruke chapstick til å behandle en hengespik, eller som solkrem for en del! Hvis du har en del i håret ditt, bare gni litt chapstick nedover delen.

Ikke gå glipp av vår LIFEHACK LIGHTNING ROUND på hvordan du bruker sitroner med en spesiell infographic.

Få flere gode tips på podcasten din ved å abonnere på iTunes eller Stitcher! Du kan også registrere deg for vår nyhetsbrev og følg oss på Facebook for våre daglige tips!

Bilde med tillatelse til Shutterstock. Flere tips fra hvem visste?

Anbefalt: